Niecodziennik Pary to blog kulinarny prowadzony przez parę. Zawiera przepisy na codzienne i niecodzienne dania, które goszczą na naszym stole. Został założony z radości płynącej z bycia razem, wspólnego spędzania czasu i zainteresowania gotowaniem.

Pasta z żółtego sera

Print Friendly, PDF & Email

pasta z żółtego sera
Pasta z żółtego sera to kolejna nasza propozycja szybkiego dodatku do chleba lub przekąski na przyjęcia. Wykonuje się ją błyskawicznie, zawsze bardzo dobrze smakuje i chociaż jest kaloryczna, to nie można się jej oprzeć. Pastę z żółtego sera można podawać na kromce chleba, podpieczonej w piekarniku bagietce lub na krakersach.

Składniki na pastę z żółtego sera

  • 200 g żółtego sera
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól, pieprz do smaku




Przygotowanie

Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać rozgnieciony czosnek oraz majonez. Wymieszać, pastę z żółtego sera doprawić do smaku solą i pieprzem.




Brak komentarzy

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.